Javno zamegljevanje težav Binance/CZ preden gredo v bankrot/zaščito pred upniki


Oh, super, izvršni direktor Binance Changpeng “CZ” Zhao se je ponovno oglasil na Twitterju, da bi delil svoje briljantne vpoglede o strahu, negotovosti in dvomu (FUD) v zvezi s kripto borzo. Prepričan sem, da je njegova perspektiva popolnoma nepristranska in prav nič sebična.
Po mnenju CZ zagotovo ni Binance kriv, da obstaja FUD. To so vsi tisti nadležni zunanji dejavniki. Na primer, kako nekateri ljudje v kripto skupnosti sovražijo centralizacijo brez razloga. Oh, počakaj, navedel je razlog: “Ne glede na to, če CEX pomaga pri hitrejšem sprejemanju kriptovalut, preprosto sovražijo CEX.” Razumem.
In seveda, Binance ni kriv, da jih drugi akterji v industriji vidijo kot konkurenco in poskušajo lobirati proti njim. Prav tako Binance ni kriv, da ti isti akterji v panogi “posojajo vsote denarja malim medijem, ki so vredni večkratnik tržne vrednosti medijske hiše, vključno z nakupom hiš njihovih izvršnih direktorjev itd.” Prepričan sem, da Binance še nikoli ni naredil česa takega.
CZ je za FUD obtožila tudi medije, nekatere pa je obtožila, da so bili plačani za njegovo izdelavo. Dokazi seveda niso potrebni. In ne pozabimo tistih konservativnih politikov, ki poskušajo zaščititi tradicionalne finančne institucije pred motnjami v kriptovalutah. Oni so zagotovo tisti, ki širijo dezinformacije, ne Binance.
Vendar ne pozabimo na prave zlikovce: majhno število ljubosumnih in/ali rasističnih ljudi proti Kanadčanom kitajskega videza, ki širijo FUD o Binance. Vsekakor ne vprašljiva dejanja borze.
Ni presenetljivo, da vlagatelji selijo svoja kripto sredstva v lastno skrbništvo in druge borze zaradi FUD okoli Binance. Konec koncev so bili zaskrbljeni glede likvidnosti borze, rezerv in tekočih preiskav v ZDA, ki so povzročile milijardne odlive.
Oh, in ne pozabimo na nedavno objavo v spletnem dnevniku Binance v kitajščini, ki obravnava sedem ključnih vprašanj. Prepričan sem, da bo to vse razjasnilo in povrnilo zaupanje vlagateljev. seveda.